KDM BEACH VOLLEY CUP 2019

La quarta edició del torneig de vòlei que triomfa a la costa de Calafell

KDM BEACH VOLLEY CUP 2019

18 de juny de 2019

Aquest cap de setmana 15/16 de juny es va celebrar la quarta edició del torneig de vòlei platja KDM Beach Volley Cup a Calafell, l’únic torneig nacional destinat a joves d’entre 12 i 18 anys.

El torneig va comptar amb la presencia de 275 jugadores repartides en 46 equips arribats de Catalunya, Madrid i Andorra. Un any més, l’organització va comptar amb l’ajuda d’una vintena de voluntaris de l’Associació Jo-DiC. Els voluntaris es van encarregar de donar suport a les pistes de competició i gestionar l’avituallament. Durant el torneig també es van encarregar de l’organització dels concursos que es van celebrar en paral·lel a la competició, el concurs de precisió i el concurs de freestyle.

Els jugadors i jugadores del torneig es van allotjar a l’hotel Solimar on van gaudir d’una estada excel·lent. Durant el torneig també van poder fer us d’altres serveis que oferim com fruita, samarreta oficial del torneig, sortejos…

El proper Beach Volley CUP que ens espera  serà al 2020, però si no pots aguantar les ganes de tornar a jugar a vòlei, veniu a participar al Beach Volley Tour al juliol.