KDM BEACH VOLLEY CUP 2022

La cinquena edició del torneig de vòlei que triomfa a la costa de Calafell

KDM BEACH VOLLEY CUP 2022

13 de juny de 2022

Aquest cap de setmana es va celebrar la cinquena edició del torneig de vòlei platja KDM Beach Volley Cup a Calafell, l’únic torneig nacional destinat a joves d’entre 12 i 18 anys. Aquesta edició va venir amb novetats amb la incorporació d’una categoria masculina. El torneig va comptar amb la presència de 350 jugadores i jugadors repartides en 54 equips arribats de Catalunya i Madrid.
Calafell i la seva platja, on es van instal·lar fins a 10 pistes de vòlei platja, es van convertir des de divendres fins diumenge en la capital del vòlei platja en categories base amb la disputa de més de 200 partits. El torneig va comptar amb la col·laboració de més de 20 voluntaris de l’Associació Jo-DiC que van fer tasques de suport a les pistes, arbitratge i avituallament.

En l’aspecte més competitiu, la categoria juvenil va presentar una final amb derbi entre els equips Taronja i Blau de l’AEE Institut Montserrat, amb victòria per l’equip taronja.

A la categoria Cadet la competició es va dividir en dos grups, al grup Calafell i el grup Segur, en el grup Calafell, la final es va disputar entre Jaume Balmes Verd i CV Rubí Lila i la victòria va ser per Jaume Balmes Verd. En el grup Segur va ser l’AEE Institut Montserrat Blanc qui es va endur la victòria en guanyar la final contra el Jaume Balmes Lila.

En categoria cadet masculí la final es va disputar entre AEE Institut Montserrat Blau i Jaume Mimó on l’equip que va sortir victoriós va ser L’AEE Institut Montserrat. En la categoria infantil a causa de l’alta participació es van fer dos grups de competició Calafell i Segur.

L’equip guanyador en categoria infantil grup Calafell va ser l’AEE Jaume Balmes Negre que va vèncer a la final Gorgs Taronja, en el grup de Segur el guanyador va ser Jaume Balmes Blanc davant de l’equip ST Michaels White vinguts des de Madrid.

El torneig va concloure amb l’entrega de trofeus i medalles a totes les participants amb la presència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Calafell, Artur Peña. El vòlei platja tornarà a les platges de Calafell els propers caps de setmana 16 i 17, 30 i 31 de juliol amb la disputa del circuit de vòlei 4×4 i 2x2 Beach Volley KDM Tour.