KDM BEACH VOLLEY CUP 2023

La sisena edició del torneig de voleibol que triomfa a la costa de Calafell

TORNA EL KDM BEACH VOLLEY CUP !!

24 de juny del 2023

Aquest últim cap de setmana es va celebrar la sisena edició del KDM Beach Volley CUP 2023. Un torneig de voleibol de platja nacional, coorganitzat pel Club Voleibol Calafell i KDM Events, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell, on els i les esportistes d’entre 11 i 18 anys van viure l’experiència del voleibol de platja, l’esport, l’ambient i l’emoció a la platja de Calafell, Tarragona.

Des de divendres 16 fins a diumenge 18 de juny la costa daurada ha acollit per primera vegada a la història del torneig a 78 equips i més de 525 persones provinents de 7 clubs en aquesta festa del voleibol de platja, sent així l’edició del torneig amb més participació!

Cal destacar que, no sols han augmentat la quantitat d’equips participants, sinó que també han augmentat les categories de la competició. Com a novetat, hem tingut 7 categories diferents: 4 categories femenines i 3 masculines, un augment significatiu on les categories masculines busquen fer-se lloc i consolidar-se en el torneig, històricament femení, després de debutar per primera vegada l’any passat.

Tot aquest creixement no seria possible sense la col·laboració dels voluntaris de l’Associació de Joves Dirigents Catalans (Jo-Dic) juntament amb l’equip arbitral i l’equip tècnic, que amb més de 40 persones han fet possible el bon funcionament dels 255 partits disputats al torneig.

 

Dins de tots aquests partits, cal fer un esment especial a les finals, on en totes les lluites pel primer lloc de les categories masculines s’han trobat derbis del mateix club.

A la pista “Hotel Solimar” es va decidir l’equip guanyador de la categoria Infantil Masculí, on Jaume Balmes Blanco va guanyar per 2 sets a 1 a Jaume Balmes Rojo.

Alhora, a la pista “Turisme Calafell” també el AEE Jaume Balmes va tenir dos dels seus equips jugant-se el primer lloc del Cadet Masculí, on finalment va sortir guanyador Jaume Balmes Negre després de guanyar la semifinal al CV Rubí per 1-2 i la final també guanyada per la diferència mínima.

Finalitzant així els partits masculins, l’equip Montserrat Blau Cel va fer una eliminatòria excepcional, on es va imposar 2-0 a la semifinal contra l’equip Gorgs-Va acaronar Kappa, i posteriorment 2-0 a Montserrat Taronja en el derbi del AEE Institut Montserrat del Juvenil Masculí.

Passant ara als partits de les categories femenines, es va produir la sorpresa! On el AEE Leonardo da Vinci, en el seu debut al KDM Beach Volley CUP va aconseguir l’Or a la categoria pre-infantil/aleví femení enfrontant a Montserrat Blanco en un disputat partit de 2 sets a 1.

La pista “EsportCat” va ser l’encarregada d’albergar la final de la categoria Infantil Femení guanyada per 2 sets per l’equip Jaume Balmes Verd.

Novament, a la pista “Hotel Solimar” es va disputar un altre derbi, aquest cop del AEE Institut Montserrat, on el Montserrat Taronja Juvenil Femení va aconseguir la primera posició de la categoria.

Respecte a la categoria Cadet Femení, cal fer un esment especial, ja que l’èxit de participació de la categoria ha estat tan positiu, que s’ha hagut de dividir la categoria en 2 per a poder oferir uns partits més emocionants i competitius als 30 equips inscrits al llarg dels 94 partits disputats sol a aquesta categoria.

On el CV Sant Martí Blau va aconseguir la victòria de la categoria Cadet Calafell Femení en una emocionant final a la pista “KDM Events” per 2 sets a 1 façana l’equip Juame Balmes Groc.

I tan sols una hora abans es va decidir a la mateixa pista les guanyadores de la categoria Cadet Segur Femení: Jaume Balmes Lila, en un disputat partit contra l’equip Madrileny St Michaels Black.

En acabar aquest cap de setmana ple de competició i emoció, va tenir lloc el lliurament de trofeus als equips campions, amb la presència de la regidora de turisme de l’Ajuntament de Calafell, Lluisa Llastra Flores; i el lliurament de medalles, on totes les participants van rebre la seva medalla commemorativa del torneig a més de participar en els sortejos finals!

Finalment, cal fer esment especial als nostres col·laboradors, sense els quals el KDM Beach Volley CUP 2023 no hagués estat tan extraordinari: Jako, Ametller Origen, Aqualeon, Mikasa i Cocacola.

Però, a pesar que el KDM Beach Volley CUP hagi finalitzat la seva sisena edició, el voleibol de platja no marxa de Calafell! Els caps de setmana del 22 i 23 de juliol, i 29 i 30 de juliol tindrà lloc el KDM Beach Volley TOUR, el circuit popular amb proves de 4×4 i 2×2. Així doncs, ens veiem a les pistes!