KDM BEACH VOLLEY TOUR 2023

La setena edició del torneig de vòlei que triomfa a la costa de Daurada

Pachuru pachuru s’alça amb la victòria d’un Beach Volley KDM TOUR inigualable

1 d’agost de 2023

L’últim cap de setmana de juliol es va celebrar el Beach Volley KDM TOUR 2023, un torneig que arriba a la setena edició amb un rècord històric de participació en el torneig!

Un torneig de vòlei platja popular coorganitzat pel Club Voleibol Calafell i KDM Events, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell, Diputació de Tarragona i Esportcat on al llarg de dos caps de setmana de juliol vam recórrer les platges del municipi de Calafell, Tarragona, gaudint l’experiència del vòlei platja, l’esport i l’ambient del torneig.


I això va ser possible gràcies als més de 650 jugadores i jugadors dels 200 equips participants en les diferents categories i proves, sense oblidar-nos dels més de 90 voluntaris i voluntàries de l’Associació de Joves Dirigents Catalans (Jo-DiC) i l’equip tècnic del torneig,
que han garantit el bon funcionament de l’esdeveniment.

Dissabte 22 de juliol es va iniciar el torneig a la platja de Calafell a la prova 4×4, on l’equip PACHURU PACHURU es va proclamar vencedor de la categoria OR per 2 sets a 0 sobreposant-se a VOLDIS. Al mateix temps, Q SOMOS JUVENILES O QUE? i SAFO TEAM van aconseguir la victòria de les categories PLATA i BRONZE respectivament.

Diumenge 23 de juliol es va disputar la segona prova del Beach Volley KDM TOUR. En aquesta modalitat 2×2, TWINS VOLLEY va guanyar la categoria masculina per diferència mínima de sets (2-1) a SOLE-CONESA, mentre que a la categoria mixta d’OR DRACS va guanyar la final a LOS FLACOS, i a mixt PLATA la parella de NAFARROAKO BOLEIBOLA es va imposar enfront BOQUERONES REBOZAITOS.

 

Ja al segon cap de setmana, a la platja de Segur de Calafell, l’equip SI TANGANXU TAFARRANXU, a una gran final, aconsegueix la victòria de la categoria OR contra PACHURU PACHURU, el vigent campió de la prova. Alhora, ZOMBIE KIDS i CAMALARES REBOZAITOS es van fer amb la victòria de les categories PLATA i BRONZE respectivament.

A l’última prova d’aquesta temporada de torneig, DRACS guanya la categoria OR del 2×2 mixt enfront l’equip PICÓ-HERNANDEZ. A les categories PLATA i BRONZE les parelles DODUO i CHRISEIA aconsegueixen la primera posició de cada categoria respectivament. I a la categoria masculina, JABALÍS guanya una final plena d’espectacle contra
CONESA-AMOROS.

I ja amb tots els partits disputats, fent el recompte final de punts del Beach Volley KDM TOUR, PACHURU-PACHURU es proclama indiscutible guanyador de la primera posició del circuit! Tot seguit, amb una diferència mínima de punts, DRACS aconsegueix la segona posició avançant-se a VOLDIS, els quals queden a la tercera posició del torneig.

En acabar aquests caps de setmana plens de competició i emoció, va tindre lloc l’entrega de trofeus i premis als equips campions del Beach Volley KDM TOUR 2023 a més de participar en els sortejos finals.

Per últim, cal fer menció especial als nostres col·laboradors, sense els quals el KDM Beach Voley CUP 2023 no hagués estat tan extraordinari: Jako, Ametller Origen, Esclat, Mikasa i Cocacola.

Així doncs, tanquem la temporada de tornejos de vòlei platja de la mà de Club Voleibol Calafell, KDM Events i l’Ajuntament de Calafell aquest 2023, no sense agrair un cop més la bona rebuda del torneig per part de tots els participants, i ens veiem a les pistes!